Leaserijders

Ben jij in het bezit van een leaseauto? Dan ben je voor reparatie, onderhoud en service aan je autobanden bij ons van harte welkom.

Met zo’n tachtig collega-vestigingen verrichten wij bandenservice voor vrijwel alle leasemaatschappijen in Nederland.  Heb je nieuwe banden nodig of is het tijd om je zomer- of winterbanden te wisselen? BandenProf staat altijd voor je klaar.

Afspraak maken
Wanneer je van de leasemaatschappij een berichtje hebt gehad voor de periodieke bandenwissel, kun je via onze afsprakenplanner een datum en tijd inplannen om langs te komen. Binnen 24 uur krijg je van ons een bevestiging. Maar bellen mag ook, dan weet je gelijk wanneer je kunt komen.

Wij zorgen ervoor dat je banden klaar staan om gewisseld te worden. Daar kun je met een kopje van onze prima koffie gerust op wachten als je dat wilt.

PS: wij doen ons werk erg zorgvuldig om er 100% zeker van te zijn dat je auto weer tiptop in orde is. Het  professioneel wisselen van de banden vergt al gauw 50 minuten. Houd hier rekening mee in je agenda.