Landbouwbanden

Al tientallen jaren leveren wij onze diensten aan de agrarische sector. Sterker nog, we hebben een naam hoog te houden op dat gebied. Boeren, landbouwers, tuinders en loonbedrijven kunnen bij ons terecht voor de levering, montage, controle en reparatie van banden. 

Wij snappen dat de verwachtingen van dit soort banden hoog zijn. Bij het oogsten mag het gewas niet beschadigd raken. Tegelijkertijd zit je er ook niet op te wachten dat je tractor wegzakt in een drassige bodem. Kortom, onder alle omstandigheden moeten de banden van jouw landbouwvoertuig kunnen presteren en hun steentje bijdragen aan jouw productiviteit.

De juiste keuze…
… hangt natuurlijk af van het gebruik. Trekkracht en de eigenschappen van het profiel zijn belangrijk. De banden moeten veel gewicht kunnen dragen, maar ook hun mannetje staan op verschillende ondergronden.  BandenProf heeft landbouwbanden voor alle machines en toepassingen. We werken samen met betrouwbare merken als BKT, Firestone en Vredestein. Al onze landbouwbanden, groot of klein, zijn van hoogstaande kwaliteit en toch betaalbaar. We leveren ze voor jou op maat. Samen kijken we welke landbouwband het beste is voor jou. Heb je liever dat we eerst ter plekke komen kijken? Geen probleem; één telefoontje en we zijn al onderweg.

Meer weten? Neem contact op met ons!